نحوه پاک کردن چسب گلس از روی LCD گوشی موبایل
گاهی مشکلاتی مانند شکستن گلس پیش میآیند که استفاده از موبایل را برای ما سخت و ناخوشایند میکنند. جدا کردن گلس شکسته مشکل را به تنهایی حل نمیکند چرا که ممکن است مقداری از چسب آن روی السیدی باقی بماند!
امروزه موبایلهای هوشمند جز جدانشدنی زندگی ما هستند و تقریبا تمام کارهای خود را با موبایل انجام میدهیم. اما گاهی مشکلاتی مانند شکستن گلس پیش میآیند که استفاده از موبایل را برای ما سخت و ناخوشایند میکنند. جدا کردن گلس شکسته مشکل را به تنهایی حل نمیکند چرا که ممکن است مقداری از چسب آن روی السیدی باقی بماند! در این مقاله راهکارهایی را معرفی کردیم که کمک میکنند با حداقل هزینه و صرف زمان بتوانیم مشکل خود را برطرف کنیم و از کارهای روزانه هم عقب نمانیم. موادی مانند الکل یا سرکه، میتوانند چسب باقیمانده را شل کنند و باعث شوند که راحتتر از روی السیدی پاک شود. همچنین موادی که پایه چربی دارند مثل وازلین، روغن یا سس مایونز، چسب را در خود حل میکنند و به راحتی از روی السیدی جدا میکنند.
رعایت چند نکته ایمنی از قبیل پاک کردن چسب گلس از روی LCD:
- خاموش کردن موبایل و جدا کردن قاب
- استفاده نکردن از شویندهها و پاککنندههای خانگی
- انتخاب درست پارچه برای پاک کردن چسب السیدی
روشهایی که در ادامه پیشنهاد میکنیم، روشهای تست شدهای هستند که میتوانید به راحتی در خانه و بدون صرف هزینه انجام دهید.
1)پاک کردن با دست
اگر مقدار کمی چسب، در نقاط مشخصی باقی مانده، میتوانید با دست آن را از روی السیدی جدا کنید. دستمال مخصوص را بردارید و به آرامی روی قسمت مورد نظر بکشید. در صورت تمایل میتوانید دستکش بپوشید تا دستتان چسبناک نشود. تنها نکته این است که دستمال باید تمیز و بدون چربی و گرد و غبار باشد. این روش برای حالتهایی که چسب خیلی قوی یا در مقدار زیاد نباشد، مناسب است.
2) استفاده از الکل
با وجود پاندمی کرونا، الکل به وفور در همه خانهها یافت میشود. مقداری از دستمال را به الکل آغشته کنید و به آرامی روی چسب های باقی مانده بکشید. این کار را برای دو تا سه دقیقه انجام دهید تا چسب نرم و شل شود. سپس میتوانید به راحتی آن را از روی السیدی جدا کنید. الکل زود خشک میشود یا اصطلاحا میپرد. اگر این اتفاق افتاد، مراحل را از اول دوباره طی کنید. در این روش، اصلا نباید الکل را مستقیم روی موبایل بریزید چون ممکن است به داخل السیدی نفوذ کند و به قطعات داخلی موبایل آسیب برساند.
3) استفاده از سرکه
بهترین حالت استفاده از سرکه این است که آن را به نسبت مساوی با آب مخلوط کنید. سپس دستمال تمیز را به مخلوط سرکه و آب آغشته کنید و مانند روش قبل، به آرامی روی چسبها بکشید تا از روی السیدی پاک شوند. بعد از اینکار باید اجازه دهید که مخلوط به طور کامل خشک شود. سپس با خیال راحت میتوانید از موبایلتان استفاده کنید یا گلس محافظ جدید نصب کنید.
4) استفاده از وازلین
وازلین که از مشتقات نفت به حساب میآید، به خاطر وجود چربیهای گرفته شده از نفت میتواند حلال خوبی برای چسب باشد. مقداری از وازلین را مستقیم روی چسبهای باقی مانده بگذارید و خوب پخش کنید. و به مدت دو تا سه ساعت زمان بدهید تا چسبها نرم شوند. سپس با استفاده از یک تکه پلاستیک، مانند کارت یا کاردکهای آشپزخانه، با دقت تمام وازلین و چسبها را از روی السیدی پاک کنید. در نهایت با یک دستمال خشک، تمام اسکرین را کاملا تمیز کنید.
5) استفاده از روغن یا مایونز
مواد چرب، مانند روغن یا مایونز نیز میتوانند مثل وازلین، در پاک کردن چسب از روی السیدی موثر باشند. اگر هیچ کدام از موارد قبل در دسترس شما نبودند، یک لایه خیلی نازک از مایونز یا روغن را روی السیدی قرار دهید و پس از حدود نیم ساعت، با دستمال میکروفایبر آن را به آرامی پاک کنید. میتوانید چند بار با دستمال خشک اسکرین را پاک کنید تا از تمیز بودن آن مطمئن شوید.
موادی که هنگام تمیز کردن چسب گلس نباید استفاده کنید.
ممکن است فکر کنید که شویندههایی که برای سطوح در خانه استفاده میکنید، میتوانند به راحتی چسب اضافی را از روی السیدی موبایل پاک کنند. اما به هیچ وجه نباید از آنها برای پاک کردن چسب روی نمایشگر استفاده کنید. این نوع شویندهها، ترکیبات شیمیایی قویای هستند و برای اینکه جرم و آلودگی را از سطوح سختی مثل فلزات یا سنگها پاک کنند، ساخته شدهاند. بنابراین برای قطعات ظریف و حساسی مثل موبایل به کار نمیآیند. ممکن است السیدی را دچار خوردگی کنند و به راحتی به داخل موبایل نفوذ کنند. در صورتی که آب به داخل دستگاه نفوذ کند موجب سوختن نمایشگر گوشی میشود. در این مواقع شما مجبور به تعمیر ال سی دی گوشی و پرداخت هزینههای زیادی میشوید. حتی در مواقعی که میخواهید از الکل استفاده کنید، نباید آن را مستقیم روی موبایل اسپری کنید. بلکه باید با یک دستمال که به الکل یا مخلوط سرکه و آب آغشته شده، چسبهای باقیمانده را از صفحه جدا کنید. مشکل دیگری که این شویندهها دارند این است که به دستمال هم آسیب میزنند. دستمالها و پارچههای میکروفایبر از الیاف مصنوعی درست شدهاند و در معرض این مواد شیمیایی کارایی خود را از دست میدهند.
مراقب الکتریسیته باشید.
همانطور که گفتیم، دستمالهای میکروفایبر از الیاف مصنوعی درست شدهاند. و بعضی مدلها خاصیت تجمع بار الکتریکی دارند. این یعنی ممکن هنگام کار با این نوع از دستمالها، بار الکتریکی روی آنها جمع شود و ناگهان جرقه بزند. که برای وسایل الکترونیکی مانند موبایل ویژگی خوبی نیست. بنابراین هنگام تهیه دستمالهای میکروفایبر، حتما نوع مقاوم در برابر الکتریسیته را بخرید.
اولین نفری باشید که دیدگاهی ثبت میکند!